Destinia Mobil
Nu på 20 forskellige sprog!

Hostal San Juan

Hostal San Juan
Avenida Jaime I, 110 - El Campello - Spanien
7.1 10

Denne bedømmelse er baseret på 15 anmeldelser

TripAdvisor reviews
3 Baseret på 24 rejseanmeldelser

Placering. Hostal San Juan ligger på stranden i El Campello tæt på Campello strand, Almadraba strand og Albufereta strand. Andre interessepunkter er Santa Barbara Slot og Gran Via-indkøbscentret.
Hotelfaciliteter. Hostal San Juan har en restaurant og en bar/lounge. Fritidsfaciliteter omfatter en udendørs pool. Der er gratis trådløs internetadgang i fællesarealerne.
Gæsteværelser. De 38 værelser på Hostal San Juan har vinduer, der kan åbnes. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar og bidet. Ud over pengeskab har gæsteværelserne også telefon med direkte linje.
Gæsterne kan anmode om hårtørrer. Bemærkninger:.

Tilrådelighed - Indtast dine datoer for at få vist værelser og priser

Retur

Hostal San Juan hotelservice


Retur

Hostal San Juan hotellets beliggenhed

Se på kortet    
Den foretrukne lufthavn for Hostal San Juan er Alicante (ALC-Alicante Intl.) - 18,4 km / 11,4 mi. Afstande beregnes som en lige linje fra hotellets placering til interessepunktet eller lufthavnen og kan afvige fra den aktuelle rejseafstand. Afstande vises i nærmeste 0,1 mil eller kilometer.

Retur

Anmeldelser af hotellet Hostal San Juan


Retur

Del det

 
[X] Ved brug af vores eller en tredjeparts cookies kan vi tilbyde dig den browsing-oplevelse, som du ønsker, forbedre vores tjenesteydelser og vise dig annoncer, der passer til dine interesser. Hvis du accepterer dette, så fortsæt med at browse. Mere information