Destinia Mobil
Nu på 20 forskellige sprog!

Hostal San Juan

Hostal San Juan
Avda. Jaime I, 110 - El Campello - Spanien
7.1 10

Denne bedømmelse er baseret på 15 anmeldelser

TripAdvisor reviews
3.5 Baseret på 30 rejseanmeldelser

Placering. Hostal San Juan ligger på stranden i El Campello tæt på Campello strand, Almadraba strand og Albufereta strand. Andre interessepunkter er Santa Barbara Slot og Gran Via-indkøbscentret.
Hotelfaciliteter. Hostal San Juan har en restaurant og en bar/lounge. Fritidsfaciliteter omfatter en udendørs pool. Der er gratis trådløs internetadgang i fællesarealerne.
Gæsteværelser. De 38 værelser på Hostal San Juan har vinduer, der kan åbnes. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar og bidet. Ud over pengeskab har gæsteværelserne også telefon med direkte linje.
Gæsterne kan anmode om hårtørrer. Bemærkninger:.

Tilrådelighed - Indtast dine datoer for at få vist værelser og priser

Calendario
Dato for ankomst Afrejse Nætter
    
    

Værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5
   

Retur

Hostal San Juan hotelservice


Retur

Hostal San Juan hotellets beliggenhed

Se på kortet    
Den foretrukne lufthavn for Hostal San Juan er Alicante (ALC-Alicante Intl.) - 18,4 km / 11,4 mi. Afstande beregnes som en lige linje fra hotellets placering til interessepunktet eller lufthavnen og kan afvige fra den aktuelle rejseafstand. Afstande vises i nærmeste 0,1 mil eller kilometer.

Retur

Anmeldelser af hotellet Hostal San Juan


Retur

Del det

 
[X] Ved brug af vores eller en tredjeparts cookies kan vi tilbyde dig den browsing-oplevelse, som du ønsker, forbedre vores tjenesteydelser og vise dig annoncer, der passer til dine interesser. Hvis du accepterer dette, så fortsæt med at browse. Mere information