Destinia Mobil
Nu på 20 forskellige sprog!

Hotel Alfonso VIII

Hotel Alfonso VIII
Alfonso VIII, 10 - Soria - Spanien
8.2 10

Denne bedømmelse er baseret på 19 anmeldelser

TripAdvisor reviews
4 Baseret på 82 rejseanmeldelser

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2003. Det råder over 8 etager med i alt 88 værelser, heraf 6 suiter. I den indbydende og fuldt klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception. Herudover er der mulighed for at deponere værdigenstande i hotellets safeboks og aflevere overtøjet i garderoben. Der er også en elevator. På hotellet kan man desuden veksle penge og gå og ose i de små, tiltalende butikker. Endvidere rummer bygningen en dejlig café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Hertil kommer et spillelokale. Hotellet har tilmed et konferencelokale, hvor man kan afholde møder og diverse andre arrangementer. Gæsterne har naturligvis også mulighed for at gå på internettet. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.

De komfortable og moderne værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar. Herudover er der hårtørrer, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar/køleskab samt en hyggelig sofagruppe. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på radiatorerne og klimaanlægget.

Ca. 10 km fra hotellet ligger der en golfbane. Der er desuden kun få skridt til en skilift, der transporterer gæsterne hen til et skisportsområde, der ligger ca. 40 km væk. Sidst, men ikke mindst, kan vandhunde boltre sig i havet (ca. 300 m) eller i en af de mange søer og floder, der ligger mellem 1 og 20 km fra hotellet.

Morgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Der er mulighed for at bestille halvpension eller helpension.

Tilrådelighed - Indtast dine datoer for at få vist værelser og priser

Retur

Alfonso VIII hotelservice


Retur

Alfonso VIII hotellets beliggenhed

Se på kortet    
Det moderne byhotel ligger ikke langt fra Sorias bymidte. I de umiddelbare omgivelser (ca. 40-120 m) finder man mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og pubber. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 1 km fra hotellet, ligesom der også kun er 1 km til en banegård og en busstation.

Retur

Anmeldelser af hotellet Alfonso VIII


Retur

Del det

 
[X] Ved brug af vores eller en tredjeparts cookies kan vi tilbyde dig den browsing-oplevelse, som du ønsker, forbedre vores tjenesteydelser og vise dig annoncer, der passer til dine interesser. Hvis du accepterer dette, så fortsæt med at browse. Mere information