Parador de Villafranca del Bierzo

Parador de Villafranca del Bierzo
Avda. Calvo Sotelo, 28 - Villafranca del Bierzo - Spanien
6.7 10

Denne bedømmelse er baseret på 6 anmeldelser

TripAdvisor reviews
4 Baseret på 58 rejseanmeldelser

PARADOR DE VILLAFRANCA DEL BIERZO, der er beliggende i VILLAFRANCA DEL BIERZO, tilbyder et afslappet og charmerende miljø, der er fuld af detaljer, der giver det et særligt strejf. Det er værd at fremhæve udsigten til dalen, til bjerget y til have. Dets 51 værelser er indrettet ned til den mindste detalje. Hotellet har svømmepøle til gæsternes disposition. Der er gratis parkering i den udendørs parkeringsplads.

Værelserne har Uafhængigt klimaanlæg, Uafhængig varme, Telefon, TV, Satellit-/kabel-tv, Centralvarme, Kort over hovedpuder , LCD-tv, Hårtørrer, Badekar , Minibar, VIP-værelsesservice, Vaskeri, Wi-Fi, Internetforbindelse, 2, Roomservice y Sikkerhedsboks , og blandt vores faciliteter og service har vi Klimaanlæg, Elevatorer, Varme , Udendørs sommerterrasse, Liggestole, Vugge, Høj stol y Café bar. Endvidere omfatter de Valutaveksling , Flersproget pension, Bagagerum, Wi-Fi, Turistinformation y Business Center. Aktiviteter og slappe af: Sauna, Cykler, Vandring y Fiskeri. Cuisine: Typisk for området, Vegetarisk, Glutenfri menu y Børnemenu. Kæledyr ikke tilladt. Credit Cards: Alle.

Tilrådelighed - Indtast dine datoer for at få vist værelser og priser

Calendario
Dato for ankomst Afrejse Nætter
    
    

Værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5
   

Retur

Parador de Villafranca del Bierzo hotelservice


Retur

Parador de Villafranca del Bierzo hotellets beliggenhed

Se på kortet    
Leon Airport La Coruna Santiago Valladolid

Retur

Anmeldelser af hotellet Parador de Villafranca del Bierzo


Retur

Del det

 
[X] Ved brug af vores eller en tredjeparts cookies kan vi tilbyde dig den browsing-oplevelse, som du ønsker, forbedre vores tjenesteydelser og vise dig annoncer, der passer til dine interesser. Hvis du accepterer dette, så fortsæt med at browse. Mere information