Destinia Mobil
Nu på 20 forskellige sprog!

Hotel Convento de la Magdalena

Hotel Convento de la Magdalena
Urbanización Antequera Golf, s/n - Antequera - Spanien
8.1 10

Denne bedømmelse er baseret på 3 anmeldelser

TripAdvisor reviews
4 Baseret på 51 rejseanmeldelser

Dette etablissement ligger i et gammelt kloster i San Pedro i Alcántara. Bygningen blev bygget i år 1584 og har mellem 1691 og 1708 gennemgået omfattende renoveringer for at forøge størrelsen på det lille kompleks. Hotellet åbnede i 2008 og rummer i alt 21 værelser og suiter. Det er hjemsted for 2 restauranter, hvor den ene tilbyder buffeter og den anden måltider a la carte. Begivenheder kan arrangeres i de 2 lounger - La Hacienda har en kapacitet på op til 800 personer og La Iglesia ligger i klostrets tidligere kirke. Af andre faciliteter rummer dette etablissement en bar, en lounge, 3 sale, en foyer og en have. Ydermere tilbyder hotellet, som er på 3 etager, også internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkeringsplads og garage til bilen.

Hotellet rummer 12 dobbeltværelser, 2 dobbeltværelser med forbindelsesdøre, 5 suiter og 1 kongesuite. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, en hårtørrer, en telefon, satellit-/kabel-tv, cd- og dvd-afspiller, WiFi/internetadgang, minibar og safeboks. På værelserne er der klimaanlæg.

I lokalområdet finder man forskellige fritidsaktiviteter såsom hiking (vandreture), rideruter, kulturbesøg og golfbanen Antequera med 18 huller.

Der tilbydes dagligt en morgenmadsbuffet på hotellet.

Tilrådelighed - Indtast dine datoer for at få vist værelser og priser

Retur

Convento de la Magdalena hotelservice


Retur

Convento de la Magdalena hotellets beliggenhed

Se på kortet    
Dette hotel ligger i Antequera for foden af naturreservatet El Torcal de Antequera og tilstødende til Golfklubben Antequera. Etablissementet ligger i et typisk andalusisk landskab 5 km fra byens centrum, hvor gæsterne vil finde et busstoppested til videre forbindelser, og 2 km fra forretningerne. Til byen Málaga, hvor der ligger en strand, er der 5,5 km, mens de nærmeste skiløjper ligger omkring 110 km fra logiet. Herudover er der 60 km til lufthavnen Pablo Ruiz Picasso fra hotellet.

Retur

Anmeldelser af hotellet Convento de la Magdalena


Retur

Del det

 
[X] Ved brug af vores eller en tredjeparts cookies kan vi tilbyde dig den browsing-oplevelse, som du ønsker, forbedre vores tjenesteydelser og vise dig annoncer, der passer til dine interesser. Hvis du accepterer dette, så fortsæt med at browse. Mere information