Hotel Sercotel Portales

Hotel Sercotel Portales
Portales, 85 - Logroño - Spanien
8.4 10

Denne bedømmelse er baseret på 30 anmeldelser

TripAdvisor reviews
4 Baseret på 96 rejseanmeldelser

Placering. Hotel Sercotel Portales ligger i centrum af Logrono tæt på Museo de la Rioja, Santiago el Real og Concatedral Santa Maria de La Redonda. Af interessepunkter i nærheden kan også nævnes San Bartolome Kirke.
Hotelfaciliteter. Dette hotel serverer morgenmadsbuffet hver morgen (mod tillægsgebyr). Hotel Sercotel Portales har en flersproget medarbejderstab, hjælp med udflugter/billetter og vaskeri. Gratis trådløs internetadgang er til rådighed i fællesarealerne og dette hotel har et internetpunkt.
Gæsteparkering er begrænset og tilgængelig ud fra princippet om først til mølle (mod tillægsgebyr). Receptionen er åben døgnet rundt. Gæsteværelser. De 48 værelser med aircondition på Hotel Sercotel Portales har minibar og pengeskab.
Badeværelserne har hårtørrer. Trådløs internetadgang er gratis. Ud over skrivebord har gæsteværelserne også telefon med direkte linje. Fladskærms-tv har kabelkanaler.
Gæsterne kan anmode om strygejern/strygebræt. Bemærkninger og tillægsgebyrer:Følgende tillægsgebyrer og deposita bliver opkrævet af hotellet, når servicen bruges eller ved ind- eller udtjekning. Tillægsgebyr for almindelig parkering: EUR 12 pr. dagTillægsgebyr for morgenmad: EUR 11 pr.
person (cirkabeløb) Tillægsgebyr for ekstra seng: EUR 26. 40 pr. nat Ovenstående liste er ikke udtømmende. Tillægsgebyrer og deposita inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Tilrådelighed - Indtast dine datoer for at få vist værelser og priser

Calendario
Dato for ankomst Afrejse Nætter
    
    

Værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5
   

Retur

Faciliteter for Hotel Sercotel Portales


Retur

Hotel Sercotel Portales beliggenhed

Se på kortet    

Retur

Hotel Sercotel Portales anmeldelser


Retur

Del det

 
[X] Ved brug af vores eller en tredjeparts cookies kan vi tilbyde dig den browsing-oplevelse, som du ønsker, forbedre vores tjenesteydelser og vise dig annoncer, der passer til dine interesser. Hvis du accepterer dette, så fortsæt med at browse. Mere information