Destinia Mobil
Nu på 20 forskellige sprog!

Apartamentos Buenavista

Apartamentos Buenavista
Ciudad Real, 3 - Benidorm - Spanien
7.3 10

Denne bedømmelse er baseret på 16 anmeldelser

TripAdvisor reviews
3.5 Baseret på 215 rejseanmeldelser

Dette lejligheds-kompleks åbnede i 2001 og tilbyder en behagelig have og 15 etager med ca. 71 lejligheder. Hotellet er klimatiseret og rummer en foyer med døgnåben reception og en vekselbørs. Hertil kommer en café, en bar, en fjernsynsstue, en parkeringsplads (mod betaling og begrænset rådighed) og en legeplads. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice.

De indbydende lejligheder er indrettet med et badeværelse, satellit-/kabel-tv, et tekøkken med elektrisk komfur (2 plader), en mikrobølgeovn, brødrister, klimaanlæg (15. juni til 15. september), centralvarme og en safeboks. Herudover er der kombineret lounge/soveværelse med en sovesofa til 2 personer, et separat badeværelse og en altan som standardindretning.

Det velholdte udendørs kompleks råder over en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan benytte den indendørs swimmingpool om vinteren. Endvidere står også en sauna og et fitness-studie til rådighed. Mod betaling er der mulighed for at spille minigolf (crazy golf).

Morgenmaden tilbydes i snackbaren mellem kl. 9 og kl. 11.

Tilrådelighed - Indtast dine datoer for at få vist værelser og priser

Retur

Apartamentos Buenavista hotelservice


Retur

Apartamentos Buenavista hotellets beliggenhed

Se på kortet    
Dette lejligheds-kompleks ligger i området Rincon de Loix, som er et af de mest populære områder i Benidorm. I de umiddelbare omgivelser finder gæsterne restauranter og barer, mens der til forbindelser med offentlige transportmidler og natklubber kun er 600 m. I byens centrum inden for 1 km af hotellet finder man forskellige indkøbsmuligheder.

Retur

Anmeldelser af hotellet Apartamentos Buenavista


Retur

Del det

 
[X] Ved brug af vores eller en tredjeparts cookies kan vi tilbyde dig den browsing-oplevelse, som du ønsker, forbedre vores tjenesteydelser og vise dig annoncer, der passer til dine interesser. Hvis du accepterer dette, så fortsæt med at browse. Mere information