Destinia Mobil
Nu på 20 forskellige sprog!

Mayfair Hotel Tunneln

Mayfair Hotel Tunneln
Adelgatan , 4 - Malmø - Sverige
TripAdvisor reviews
4.5 Baseret på 305 rejseanmeldelser

Beliggenhed Med et ophold på Mayfair Hotel Tunneln, Sweden Hotels vil du være centralt placeret i Malmø, kun få skridt fra Sankt Petri Kyrka og Malmø Rådhus. Dette hotel med 4 stjerner ligger ikke langt fra Lilla Torg og Form/Design Center. Værelser Føl dig hjemme i et af de 79 værelser, der indeholder minibar.
Med gratis trådløs internetadgang på værelset kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer telefon, samt kaffe-/temaskine og morgenvækning. Spisning Der er en bar/lounge, hvor du kan slappe af med din yndlingsdrink efter en lang dag. Forretningsfaciliteter og andet Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, et internetpunkt og en computerstation.
Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konference-/mødelokaler og selskabslokaler. Der findes parkering (mod tillægsgebyr) i nærheden.

Tilrådelighed - Indtast dine datoer for at få vist værelser og priser

Calendario
Dato for ankomst Afrejse Nætter
    
    

Værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5
   

Retur

Mayfair Hotel Tunneln hotelservice


Retur

Mayfair Hotel Tunneln hotellets beliggenhed

Se på kortet    

Retur

Anmeldelser af hotellet Mayfair Hotel Tunneln


Retur

Del det

 
[X] Ved brug af vores eller en tredjeparts cookies kan vi tilbyde dig den browsing-oplevelse, som du ønsker, forbedre vores tjenesteydelser og vise dig annoncer, der passer til dine interesser. Hvis du accepterer dette, så fortsæt med at browse. Mere information