Espahotel Plaza Basilica

Espahotel Plaza Basilica
Comandante Zorita 27 - Madrid - Spanien
6.9 10

Denne bedømmelse er baseret på 10 anmeldelser

Middelklassekomplekset blev renoveret i 2003. Det er på 8 etager og råder over i alt 80 boligenheder. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Her finder man endvidere safebokse, en vekselbørs og flere elevatorer. Bygningen rummer desuden en kiosk, en klimatiseret restaurant og en offentlig internetterminal. Naturligvis kan gæsterne også bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.

De tiltalende suiter og lejligheder er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse og tekøkken. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab (fyldes op dagligt), centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af boligenhederne har endvidere en altan eller en privat have. Lejlighederne har herudover et separat soveværelse.

Tilrådelighed - Indtast dine datoer for at få vist værelser og priser

Calendario
Dato for ankomst Afrejse Nætter
    
    

Værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5
   

Retur

Faciliteter for Espahotel Plaza Basilica


Retur

Espahotel Plaza Basilica beliggenhed

Se på kortet    
. From Madrid airport take M-30 south and exit 17-virgen del puerto. .

Retur

Espahotel Plaza Basilica anmeldelser


Retur

Del det

 
[X] Ved brug af vores eller en tredjeparts cookies kan vi tilbyde dig den browsing-oplevelse, som du ønsker, forbedre vores tjenesteydelser og vise dig annoncer, der passer til dine interesser. Hvis du accepterer dette, så fortsæt med at browse. Mere information