Destinia Mobil
Nu på 20 forskellige sprog!

Fly

Find billige flybilletter
 kun udgående  Retur   Info
Flere destinationer: Flere mellemlandinger på forskellige datoer i en enkelt billet.
Afrejse dato:
Returrejse dato:
   
   
Voksne:   Børn / Babyer:  

Flere muligheder for at flyve

Del det

Vi giver dig klar besked

På Destinia.com kan du reservere billige flyrejser til de vigtigste byer i verden. For at vælge en flyrejse med afrejseby og destination, skal du blot vælge byer, datoer, klasse og antal rejsende i boksen ovenfor.

Hvis du ønsker at rejse billigt kan du vælge lavprisflyselskaber for at gøre dine rejseudgifter mindst mulige. Takket være den store efterspørgsel øges udbuddet af lavprisflybilletter hele tiden. Mange traditionelle flyselskaber udvider deres udbud for at komme ind på dette marked.

På vores sider for flyrejser til byer eller flyrejser mellem to byer har vi inkluderet fuldstændige oplysninger om rejsen, fx vejrudsigten i afrejsebyen og på destinationen, flytid, kort over begge byer, tidszoner etc.

I en ny sektion har vi samlet de bedste priser, som vores kunder har fundet gennem vores søgemaskine. Hvis du kender dit budget for rejsen, men ikke ved, hvor du vil hen, kan du helt sikkert finde interessante tilbud her.

Destinia.com er pålidelig og garanterer sikkerheden for alle bookinger. Vores bookingafdeling arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste service.

Verdens lufthavne

Masser af rejsemål venter på dig. Nedenfor finder du en liste over de vigtigste byer i Europa og Spanien, som du kan booke fly til. Da der hver dag kommer et stort antal rejsende gennem disse byer, er det også til disse destinationer, at der er flest tilbud fra lavprisflyselskaber.

Flyvetips

Tjek ind online og slip for at stå i kø
autocheck in
Har du spørgsmål vedrørende dit fly?
Consult our Ofte stillede spørgsmål

Største flyruter

Vigtigste ruter på flyvningen. Vi giver dig en liste over de mest almindelige flyvninger mellem forskellige byer i verden.
Rutas principales
 
[X] Ved brug af vores eller en tredjeparts cookies kan vi tilbyde dig den browsing-oplevelse, som du ønsker, forbedre vores tjenesteydelser og vise dig annoncer, der passer til dine interesser. Hvis du accepterer dette, så fortsæt med at browse. Mere information